Meteen naar de inhoud

Het verhaal van Omgekeerd Leren


Ik kom niet uit een ondernemersfamilie. Ik heb tot 2018 er nooit aan gedacht om een onderneming op te richten. Maar op 12 december 2018 zat ik bij de Kamer van Koophandel om Omgekeerd Leren te registreren op mijn naam. Hoe zit dat?

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke ontwikkeling is een van mijn kernwaardes. Dat heeft mij geholpen om eigen leerproces vorm te geven. Ik heb gemerkt dat wanneer ik leren als belangrijkste uitgangspunt kies voor het kijken naar mijzelf resultaten bijna vanzelfsprekend volgen. Ik ben hongerig om te leren en investeer veel energie in mijn eigen ontwikkeling als persoon en professional.

Deze passie ben ik gaan combineren met mijn studie Opleidingskunde stond leren over leren centraal. Tijdens deze studie begon ondernemerschap steeds interessanter te worden. Ondernemen is voor mij een voertuig om de juiste dingen te doen. En dat is het begeleiden van mensen bij leerprocessen. Leren vind ik een bijzonder fenomeen. Het stelt mij in staat om gedrag te veranderen ten goede van mijn omgeving en mezelf.

Omgekeerd Leren is een titel die persoonlijk bij me past. Leren kan altijd anders. Alles kan eigenlijk anders. De groene kleur in het logo representeert mijn liefde voor leren (groene veranderkleur). De kleurcode is hetzelfde als de oprichtingsdatum. En je kunt het logo eindeloos roteren. Ontwikkeling stopt natuurlijk nooit.